Nieuws en projecten

Nieuws en Projecten

01-06-2018

Vacature midikraanmachinist

Vacature midikraanmachinist

Per direct hebben wij plaats voor een kraanmachinist voor één van onze midi graafmachines.
De machinist die wij zoeken heeft al enige jaren ervaring en is in staat zijn werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Kandidaten dienen in het bezit te zijn van een machinistendiploma, een VCA diploma verdient de voorkeur maar dat is geen must. Heb je evenwel geen ervaring en ontbreekt het machinistendiploma dan is het absoluut onnodig te reageren.

Hoewel ons bedrijf gevestigd is in Terneuzen spelen onze werkzaamheden zich veelal niet rondom de deur af. Dit betekent niet meer of minder dan dat onze nieuwe collega er rekening mee moet houden dat hij (of zij) regelmatig een stukje moet reizen alvorens met werken aangevangen kan worden. Vindt jij dit laatste geen enkel probleem en maak jij graag deel uit van een enthousiast team dan ben je bij ons helemaal op de juiste plek.

Wat kunnen wij jou bieden………
Zeer diverse werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer terwijl we de collega’s kunnen omschrijven als een vakkundige en betrokken club.

Spreekt bovenstaande informatie je aan, aarzel dan niet te reageren via email naar sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs of telefonisch op gsm nummer 0618 013 412

© 2018 Vacature rupskraanmachinist

© 2018 Vacature rupskraanmachinist

© 2018 Vacature rupskraanmachinist

Bron: M.J.J. (Michael) de Nijs / M.J.O. (Marco) Dhaene