Nieuws en projecten  >  Nieuws

Nieuws

Nieuws


10-06-2017

Extra ballast voor GSNED

Extra ballast voor GSNED
GSNED heeft ruim 75 stuks ballastblokken met de afmetingen 1,6 x 0,8 x 0,8 meter en allemaal met een eigen gewicht van 2,2 ton aangeschaft. De blokken zijn voorzien van hijsogen en lepelgaten. Hierdoor zijn ze snel en eenvoudig te verplaatsen.

Onze voorraad ballast bestond voorheen uit zo’n 1000 ton blokken met een gewicht tussen de 5 en 10 ton per stuk. Als aanvulling op deze voorraad waren we op zoek naar 150 ton extra ballast, maar dan in de vorm van blokken met een lager eigen gewicht.

Innovarec heeft precies begrepen wat wij bedoelden en daartoe een mooie complete aanbieding gedaan. Tijdens de productie werd een kleurstof toegevoegd zodat de blokken in onze eigen huisstijl geleverd worden.

GSNED
Naast het uitvoeren van de proeven op funderingspalen verhuren wij onze ballastblokken en testframes voor diverse doeleinden. Hierbij valt te denken aan het beproeven van hijsjukken, het voorbelasten van vloeren, het beproeven van laadbruggen en scheepdekken etc.

GSNED beschikt over eigen transportmogelijkheden, waardoor we als dat nodig is onze klanten zeer snel van dienst kunnen zijn.

© 2017 GSNED - extra ballast GSNED

Bron: M.J.J. (Michael) de Nijs / M.J.O. (Marco) Dhaene

GSNED, uw beste maat als het om grond en water gaat!