Nieuws en projecten  >  Nieuws

Nieuws

Nieuws


07-01-2018

(Leerling) Sondeermeester gezocht

Attentie, attentie, wederom een kanjer gezocht!

Wie zoeken wij:
Een enthousiaste kanjer ter versterking van ons buitendienst-team. Die kanjer heeft al ervaring als sondeermeester of heeft de ambitie om opgeleid te worden tot sondeermeester. Je werkt graag buiten, geen 9 tot 5 mentaliteit. In het bezit van een vrachtwagenrijbewijs wordt zeer gewaardeerd, maar is geen must.  Diegene met ervaring als sondeerder staat echter al meteen met 3-0 voor! De kanjers zonder ervaring maar met een hoop ambitie om zich het sondeervak eigen te maken komen op een goede 2e plaats.
Is er sprake van een typisch gevalletje van “niets van dit al” dan is het niet nodig om te reageren!

Wat vragen wij nog meer van je……………
Een flinke dosis zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendigheid. Onze projecten beperken zich niet tot “rondom de deur” dus in voorkomende gevallen kan er van je verwacht worden dat je één of meerdere dagen van huis bent, zelfs over ’s lands grenzen. Alsof dat nog niet genoeg is vragen we bovendien een flinke stapel collegialiteit en betrouwbaarheid van je. 

Wat krijg je van ons……………
Afwisselende werkzaamheden tegen een interessante vergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheid tot het volgen van interne en/of externe cursussen, een prettige en informele werksfeer en bovenal sympathieke collega’s, ook allemaal kanjers, met grote affiniteit voor het bedrijf. 

Ben jij ondertussen net zo nieuwsgierig geworden naar ons als wij naar jou, reageer dan nu op deze vacature.

Stuur een mail naar: sollicitatie@gsned.com t.a.v. Michael de Nijs 
Of bel naar Michael de Nijs: 0618013412

© 2017 GSNED- Vacature sondeermeester

© 2017 GSNED- Vacature sondeermeester

Bron: M.J.J. (Michael) de Nijs / M.J.O. (Marco) Dhaene

GSNED, uw beste maat als het om grond en water gaat!